Det senaste på två hjul – gör vardagen roligare och smartare!
Elmopeder

Elmopeder

Elmoped är det perfekta valet för dig som vill ta dig fram snabbt i vardagen och är snällt mot både miljön och plånboken. Med Yadeas elmopeder får du ett hållbart val. Elmopeden är ett nätt fordon som du kan parkera snabbt och smidigt i citytrafiken och du smiter undan köerna.

Visar: 8 av 8 produkter

Elmoped är framtidens fordon – Hur funkar batteriet på en elmoped? Vad är skillnaden på en elmoped och en bensindriven moped? Vad är körsträckan på en elmoped? Här har vi samlat lite vanliga frågor och svar kring elmopeder som kan vara bra att ha med dig när du funderar på att köpa en ny hoj.

Smarta elmopeder

Vill du åka miljövänligt och slippa höga bränslekostnader är en elmoped ett perfekt val. Väljer du Yadea får du dessutom kvalitet, lång räckvidd och komfort i absolut toppklass. Det är ingen tillfällighet att Yadea G5 fick epitetet Bäst i test 2021 av fyra välkända tidningar när de testade elmopeder i kategorier som användarvänlighet, körkomfort, kvalitet och pris. 2022 fick även vår modell Yadea C1S samma epitet. Fler fördelar med våra elmopeder? Du tar dig fram smidigare och parkerar enklare än med en bil. Och med en motor som är nästintill helt tyst, stör du inte grannarna när du ger dig i väg tidiga morgnar eller sena kvällar. Elmopeden – ett bra val för alla och för framtiden!

Läs mer