För återförsäljare

 

Jofrab TWS blir Hoj TWS

Jofrab TWS tar nu steget in i framtiden med ett nytt namn, ny förbättrad återförsäljarsite och ett ännu bredare utbud av delar, fordon och tillbehör inom cykel, moped, MC, MX och verkstad.

Jofrab TWS och Jofrab Skog & Trädgård var tidigare två affärsområden inom samma bolag. För åtta år sedan delades bolaget och Jofrab Skog och Trädgård fick en ny ägare i tyska Ratioparts GmbH. Jofrab TWS och vårt svenska team har sedan dess fortsatt sköta Skog & Trädgårds leveranser, genom vår gemensamma webbshop och kundservice. Nu är det dags att ta nästa steg, och från och med årsskiftet kommer Ratioparts börja hantera sina egna leveranser från sitt centrallager i Tyskland och tar då med sig namnet Jofrab. Vi på Jofrab TWS i Sverige fortsätter förstås leverera snabbt och säkert från vårt breda sortiment för tvåhjulingar precis som vanligt, men nu under vårt nya namn: HOJ TWS.

En viktig del av denna förändring är lanseringen av vår nya e-handelssite www.hoj.se. Webbplatsen kommer att vara en central knutpunkt för information, produkter och tjänster inom cykel, moped, MC, MX och verkstadsutrustning. Samtidigt har vi nu lanserat första versionen av en helt ny och förbättrad återförsäljarportal baserad på feedback från er. Fram till årsskiftet fungerar det som vanligt att lägga sin order på www.jofrab.se men vi kommer stegvis gå över till den nya siten under hösten. Den nya ÅF-portalen hittar du här. Maila gärna till kundtjanst@hoj.se redan nu om ni vill få inloggning och hjälpa oss att utvärdera nya siten.

Denna förändring och nya grafiska profil är en milstolpe för oss på HOJ TWS men även om mycket blir nytt och förbättrat, så behåller vi det som varit våra kärnvärden sedan vi grundades 1978.

Vi har ett enormt brett sortiment med över 50 000 aktiva artiklar på vårt lager i Tranås. Vi har satsat på lagerutrustning och systemstöd som gör att vi kan leverera hela 96 procent av de order vi får före kl. 18 samma dag, måndag till och med lördag, vilket gör att du som återförsäljare alltid kan leverera förstklassig service till dina kunder.

Men vi är inte bara ett företag som levererar produkter snabbt. Vi sätter också ett stort värde på goda och långsiktiga relationer med dig som återförsäljare. När du väljer HOJ TWS som din grossistpartner kan du vara säker på att du får en pålitlig och professionell partner som strävar efter att överträffa förväntningarna och ge dig den support och expertis du behöver för att driva din affär framåt.

Välkommen till HOJ TWS, där snabba leveranser, enastående service och starka relationer är vår passion!