Peugeot Speedfight - populär EU-moped

Våra varumärken

Kärnan i vår verksamhet är en stark entusiasm kring tvåhjulingar. Den rena njutningen i att kunna känna vindens fläkt och slippa oroa sig för bilköer, eller att missa bussen. Det är bara du, din hoj, och den fria vägen. Och det vill vi att fler ska få uppleva.

Som Sveriges största mopedleverantör har vi bäst koll på branschen, och bygger vårt erbjudande utefter ditt behov och vår expertis. Din nya hoj ska både du och vi kunna lita fullt på, så att du säkert kan uppleva friheten på två hjul.

Vill du skona miljön och spara pengar när du transporterar dig från A till Ö? En elmoped som grundar sig på högklassig teknik och pålitlig kvalitet gör att du kan ta dig dit du vill på ett smidigare sätt än något annat du har provat tidigare. Du undviker dyra bränslekostnader, buller från ditt fordon och krångliga parkeringar. Och från Yadea får du en miljövänlig elmoped som är anpassad till det nordiska klimatet och som är utformad i stilren design.

Att köra bränslemoped har många fördelar som underlättar din vardag. De är lättare att köra och parkera jämfört med bilen, samtidigt som du slipper svettiga cykelturer till och från jobbet. En bra moped av hög kvalitet kan du alltid lita på, samtidigt som du får hög komfort under färden. Ställer du riktigt höga krav på ditt fordon, är någon av våra väl utvalda varumärken ett optimalt val.

Yadea G5 Elmoped tar dig snabbt och bekvämt till jobbet
bäst i test Yadea
logo Yadea elmoped

Yadea är världens största tillverkare av elmopder. De är också en av de smartaste och mest prisvärda tillverkarna av elmopeder idag, med en användarvänlig och snygg design. Med en Yadea får du en bekväm körning med lång räckvidd, som är snäll mot miljön.

Peugeot Kisbee - moped i snygg design
logo peugeot motocycles

Peugeot motocycles är den mest sålda EU-mopeden i Sverige, alla kategorier, sex år i rad. Här hittar du klassiska modeller i pålitlig kvalitet, med ett tryggt ägande och bra andrahandsvärde.

Peugeot Kisbee - moped i snygg design
crossmoped Reiju MRT SM Black Edition
logo reiju moped

Rieju’s EU-mopeder är mycket uppskattade för sin design, utrustning och färgsättning. Den kaxiga looken och kraftfulla motorn ger dig riktig körglädje ute på vägarna.

logo Drac moped

Med Reijus premiumvarumärke DRAC får du mer av allt – design, motorkraft och körglädje. Samtliga modeller är tillverkade i Spanien. Drac finns enbart på den svenska (och Finska) marknaden.

Moped Sym Orbit III
Logo Sym moped

SYM – En högkvalitativ moped från Taiwan. Här får du en hög driftsäkerhet kombinerat med den senaste designen – en riktigt cool EU-moped till rätt pris.

Moped Sym Orbit III
Med en TWS elcykel blir uppförsbackar som nerförsbackar
Logo TWS elcykel

TWS Elcyklar – Ett pålitligt varumärke, i bra kvalitet till rätt pris. TWS elcyklar är utrustade med enbart välkända varumärken. Ta en provtur och låt dig hänföras av elmotorns styrka! TWS elcyklar är billigare än bilen och bra mer miljövänligt!