Peugeot Kisbee och Speedfight - populära mopeder
icon transport elmoped

Peugeot Motocycles

Peugeot är den mest sålda EU-mopeden i Sverige (alla kategorier) åtta år i rad. Här hittar du klassiska modeller som Speedfight, Kisbee och Metropolis. Med Peugeot får du ett tryggt ägande och ett bra andrahandsvärde.

Peugeot Motocycles – design, säkerhet och prestanda

Peugeot Motocycles tillverkar sedan 1898 mopeder och motorcyklar, det är det inte så många som känner till. Det är världens enda tillverkare som kan göra anspråk på en så rik och fascinerande historia inom motorcykel- och skoter-industrin. HOJ TWS är ensam distributör i Sverige för deras mopeder. De flesta vet däremot att Peugeot är ett anrikt, välkänt och växande bilmärke i Sverige. Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar både person- och transportbilar. Det som kännetecknar Peugeots tänk när det gäller utveckling, design och tillverkning av mopeder kan du läsa om här.

Peugeot Motocycles breda sortiment innebär att varje användare kan hitta just den moped eller den scooter som möter hens krav och behov när det gäller användbarhet, design, säkerhet och prestanda. Peugeot Motocycles ständiga strävan efter nya innovationer hjälper till att utveckla morgondagens rörlighet och transporter i städerna, samtidigt som de anpassar sig till marknadens nuvarande krav.

Den detaljerade utformningen av Peugeots Motocycles skotrar och mopeder designas av deras franska experter på Peugeot Motocycles. Varje person kan hitta den scooter som speglar hans eller hennes personlighet. Dessa fantastiska skotrar & mopeder ger dig möjligheten att utforska världen runt omkring dig och njuta av en unik och otrolig känsla av frihet och körglädje.

På denna sida ser du några av storsäljarna i vårt sortiment som ger dig en inträdesbiljett till smidig rörlighet i stadsmiljö antingen du åker på en sportig, vintage, en klassisk eller hip scootermodell.

Gör ett besök hos någon av våra återförsäljare och testa någon av modellerna, du blir inte besviken.