Peugeot Kisbee och Speedfight - populära mopeder

Om HOJ

 

HOJ TWS är leverantör till fackhandel inom Cykel, Moped och MX/MC med totalt över 50 000 artiklar.

Sedan flera år är HOJ TWS Sveriges största leverantör av mopeder. Med över 30 % marknadsandel och 40 års erfarenhet med varumärken som Peugeot, Rieju, SYM och Yadea. Vi är även leverantör av elcyklar under vårt eget varumärke TWS, som står för Two Wheel Specialists. HOJ TWS har många års erfarenhet av egen import av reservdelar med hög kvalitet inom cykel och moped. Vi har 50 000 artiklar i vårt lager i Tranås på cirka 10 000 kvadratmeter lageryta med modern lagerutrustning och IT-system. Vi har en leveransförmåga på cirka 96 procent på order inkomna fram till klockan 18:00 samma dag, måndag till och med lördag. Tidningen Sportfack Cykel har utsett HOJ TWS till bästa grossist i klassen leveranser så gott som varje år sedan 2005.

Vi har förbrukningsvaror (däck, oljor, filter, tändstift mm), tillbehör, personlig utrustning, och alla frekventa reservdelar till alla vanliga märken inom ovan segment.

Mopeder, reservdelar, tillbehör och personlig utrustning:

HOJ TWS AB har ett komplett sortiment inom Moped. Vi säljer mopeder (Peugeot, SYM, Rieju och Yadea), reservdelar av högkvalitet till alla vanliga märken, tillbehör som gör din moped ännu vassare samt personlig utrustning till dig som kör.

Brett utbud av reservdelar och tillbehör till dig och din cykel:

HOJ TWS AB erbjuder ett brett sortiment av reservdelar till din cykel. Vi har också alla typer av tillbehör som du kan behöva. Till det så har vi personlig utrustning till dig som cyklar.

Våra produkter säljs av utvalda butiker och verkstäder över hela Sverige. Våra fackhandlare kan ge råd och erbjuda verkstadstjänster.

Välkommen till HOJ TWS – Din pålitliga partner inom cykelbranschen!

Vi är stolta över att kunna erbjuda snabba leveranser, enastående servicenivå och starka relationer med våra återförsäljare. Vårt engagemang för att leverera överlägsna resultat har inte bara uppmärksammats i branschen, utan bekräftas också av våra återförsäljare vår senaste kundundersökning.

Enligt undersökningen rankade över 90% av våra återförsäljare våra leveranstider som utmärkta eller mycket bra. Detta är ett tydligt bevis på att våra återförsäljare kan lita på oss när det gäller att få sina produkter i tid och möta sina kunders behov.

Vår servicenivå har också fått högsta betyg från våra återförsäljare. Över 95% uttryckte att de var mycket nöjda med den support och expertis de får från vårt dedikerade kundserviceteam. Vi strävar alltid efter att vara en värdefull resurs och hitta lösningar för att hjälpa våra återförsäljare att göra goda affärer och nå gemensam framgång.

Vi är inte bara ett företag som levererar produkter, vi bygger också starka och långsiktiga relationer med våra återförsäljare. Vår senaste kundundersökning visade att över 85% av våra återförsäljare känner att vi arbetar nära tillsammans för att främja gemensam tillväxt.

När du väljer HOJ TWS som din grossistpartner kan du vara säker på att du får en pålitlig och professionell partner. Vi strävar efter att överträffa förväntningarna och ge dig den support och expertis du behöver för att driva din affär framåt.

Tveka inte att kontakta oss för att utforska hur vi kan hjälpa dig. Välkommen till HOJ TWS, där snabba leveranser, enastående service och starka relationer är vår passion!

icon elmotor moped
icon vespa
icon räckvidd
icon hastighetsmätare

Alla produkter