Med en TWS elcykel blir uppförsbackar som nerförsbackar

TWS

 

Köp en TWS elcykel och få vardagsmotion med draghjälp i uppförsbackarna

Med en elcykel får du ett fordon med alla fördelarna hos en vanlig cykel; tyst, smidigt och med hög framkomlighet, och till på köpet får du extra skjuts när du trampar till en fart av 25 km/h.

Med mer än 13 års erfarenhet inom elcykel-branschen vill vi påstå att vi har mycket god kännedom kring våra kunders behov och krav på kvalitet och funktion. TWS elcyklar har därför designats i Sverige och utrustats enbart med de komponenterna och varumärken som klarar det svenska klimatet med kyla, fukt, salt och i många fall ojämna väglag. Givetvis tillverkas våra elcyklar i Europa, allt för att säkerställa den högsta kvaliteten.

Vi lägger stor vikt på att säkra en hög kvalitetsnivå och alla elcyklar är producerade för att möta de krav som ställs på dagens behov av kvalitet, funktion och service. Vi använder de bästa materialen och en avancerad produktionsteknologi med varumärken som Shimano (växlar), Bafang (motorer), Selle Royal (cykelsadlar), Axa (cykellås), CST (punkteringsfria cykeldäck), Promax (styrstammar), Tektro (cykelbromsar) och Wellgo (pedaler).

Våra elcyklar har exempelvis:

  • Rostfria komponenter.
  • 250W batteri.
  • Förstärkta ekrar som ger en stabilare cykel.
  • Ramen är tillverkad i aluminium vilket gör att elcykeln blir lite lättare.
  • Punkteringsfria däck.

Våra modeller TWS Autonomy 51/55 cm Nexus 7 och TWS Dynamic 51/55 cm finns i flera färger. Sedan finns också modell TWS Priority 51 cm Nexus 3 i satinsvart.

Observera att det med alla HOJs elcyklar medföljer ett godkänt AXA-lås och korg fram (med fäste), belysning fram och bak utan extra kostnad. Ta en provtur och testa kvaliteten. Kanske dags att lämna bilen hemma och spara lite pengar.