HOJ-MC-Metropolis_2560x1230
Hastighet_light-smoke1

MC – Peugeot Metropolis

Peugeot Metropolis – den mest tekniskt avancerade 3-hjulingen på marknaden. Finns i två modeller Metropolis Active och Metropolis SW. Skotern är designad och tillverkad i Frankrike. Detta 3-hjuliga fordon kombinerar design, stabilitet, prestanda och bekvämlighet.

En trehjulig motorcykel är den perfekta lösningen för bekväma stadsresor och längre bort. Peugeot’s Metropolis i modellerna Metropolis Active och Metropolis SW ger en idealisk blandning av komfort och prestanda, vilket gör det enkelt att ta sig runt snabbt, smidigt och säkerhet. Utan att behöva leta parkeringsplatser.

Dessa trehjuliga konstruktioner (även benämnda som trike) ger en säkrare körning jämfört med vanliga motorcyklar och är mycket populära i södra Europa där de ersätter andra bilen i många hushåll. Med pilotryggstödet, det låga insteget och det plana golvet ger en 3 hjulig motorcykel som Peugeot Metropolis exceptionell körkomfort. Den upprätta körställningen ger också god överblick i trafiken.

Peugeot Metropolis är teknologisk och intuitiv. Exklusiv ljussignatur för bättre synlighet i trafiken, stora förvaringsutrymmen, justerbar vindruta, LCD-färddator, handsfree-startknapp … denna 3-hjuling är lika avancerad som enkel att köra.

 

Här är några av de mest betydande fördelarna med trehjulig MC:

  1. Stabilitet: Den mest uppenbara fördelen med trehjuliga motorcyklar är deras förbättrade stabilitet. Med två hjul fram är de mycket mindre benägna att välta jämfört med tvåhjuliga motorcyklar, särskilt vid låga hastigheter och när du står stilla. Detta gör dem till ett utmärkt val för personer som är nya på motorcyklar eller som kan ha balansproblem.
  2. Lättare inlärning: För att köra en trehjuling motorcykel behöver föraren inte oroa sig för att balansera på två hjul, vilket kan vara en utmaning för den oerfarne. Det gör att personer kan lära sig att köra snabbare och mer självsäkert.
  3. Lastkapacitet: Peugeots trehjuliga motorcyklar har extra utrymme för lastning, vilket gör dem praktiska för pendling till jobbet eller som alternativ till en bil för vardagliga ärenden.
  4. Säkerhetsfunktioner: Hojs trehjuliga motorcykel är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som ABS-bromsar, stabilitetskontroll och andra tekniska förbättringar för att öka säkerheten på vägen.
  5. Tillgänglighet: Peugeots Metropolis är också ett utmärkt alternativ för personer med fysiska funktionsnedsättningar som kan göra det svårt att hantera en traditionell tvåhjulig motorcykel.
  6. Unik stil: en 3 hjulig mc har ofta en unik och iögonfallande design, och föraren kan anpassa dem för att passa sin personliga stil.
  7. Körkomfort: Många förare upplever att trehjulingar erbjuder en bekvämare och mindre ansträngande körupplevelse, särskilt under längre resor.
  8. B-körkort: Peugeot’s Metropolis Allure kan du köra med B-körkort till skillnad från vanliga MC. Läs mer om regler för trehjulig motorcykel transportstyrelsen.se.