Service i verkstad på Yadea mopeder

Vi fixar service av mopeder

Se till att genomföra regelbunden service på din moped så du kan njuta av ditt fordon under lång tid. HOJ har återförsäljare över hela landet vilket underlättar för dig när du letar efter en serviceverkstad.

Med cirka 200 auktoriserade återförsäljare spridda över landet, erbjuder HOJ ett omfattande servicenätverk för den nya generationens mopeder. Våra servicecenter hanterar allt från vårservice, rutinmässigt underhåll till mer komplexa reparationer, inklusive försäkringsskador efter olyckor.

När vintersäsongen närmar sig kan du som mopedägare enkelt byta till vinterdäck / dubbdäck hos dessa mopedverkstäder, vilket säkerställer att din moped är redo för kyligare väderförhållanden och svårare vägbanor.

Våra återförsäljare är med er hela vägen från köp till service

Överväger du att investera i en moped? Hojs nätverk av återförsäljare erbjuder möjlighet att provköra innan du gör ditt val. Detta ger dig som potentiell köpare chansen att uppleva mopeden i verkliga förhållande och det är ett utmärkt sätt att få en känsla för mopeden och dess köregenskaper innan ett köp, något som kan vara avkörande för ditt köpbeslut.

Våra återförsäljare servar mopeder, elmopeder, crossmopeder, scooters och 3-hjulingar och uppdaterar sig ständigt kring de senaste teknologierna och reparationsmetoderna för att hålla jämna steg med mopeder som blir allt mer avancerade. De erbjuder också kundanpassade tjänster som installation av tillbehör och uppgraderingar, vilket gör det möjligt för dig som mopedägare att anpassa ditt fordon efter personliga behov och preferenser.

HOJ är mer är bara säljare av mopeder, vi är en fullservicepartner som ser till att din resa är säker, pålitlig och njutbar. Med tanke på framtiden, ser vi att användandet av mopeder kommer öka och att spela en ännu större roll i att underlätta den dagliga pendlingen. Därmed blir också service av mopeder än viktigare. Genom att erbjuda pålitlig och tillgänglig service, bidrar HOJ till att skapa en mer hållbar urban transportmiljö. Detta är inte bara bra för mopedägare, utan för hela samhället, eftersom det främjar en grönare och mer ansvarsfull livsstil.